Ervaringen

Met het achterlaten van jouw ervaring help je andere studenten bij het maken van de juiste studiekeuze. Wanneer jouw ervaring wordt gebruikt in de communicatie-uitingen van het NTI, ontvang je bovendien een kortingsbon van thuisbezorgd.nl t.w.v. € 5,-. Zo kun je tijdens het studeren snel en gemakkelijk online je maaltijd bestellen, hoef je niet te koken en kun je met extra energie nog een aantal uur verder studeren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Laat jouw studie-ervaring achter voor de opleiding die je volgt of hebt gevolgd. Je ontvangt een e-mail vanuit het NTI waarmee je jouw ervaring kunt bevestigen. Na de bevestiging wordt jouw ervaring naar het NTI gestuurd. Wanneer het NTI jouw ervaring uitkiest om te gebruiken in haar communicatie-uitingen, krijg je van ons direct een e-mail met een unieke code. Jouw ervaring staat per direct op www.nti-zakelijk.nl én je kunt direct online jouw maaltijd bestellen.

Controleer je gegevens goed voordat je deze verzendt

Weet je zeker dat je een ervaring wilt delen?
Bent je niet tevreden of heb je een vraag over jouw opleiding? Dan raden wij aan om contact op te nemen met je mentor of de klantenservice.
Wil je een klacht melden? Klik dan hier, wij nemen dan snel contact met je op!