Werken bij Defensie en FlexibelStuderen® met NTI Zakelijk

NTI Zakelijk is er voor iedereen die werkt bij de Koninklijke Landmacht, Luchtmacht, Marine of Marechaussee en zich verder wil ontwikkelen met een opleiding. Met jouw persoonlijk opleidingsbudget van Defensie heb je de vrije keuze uit honderden opleidingen en cursussen van NTI. NTI Zakelijk biedt services op maat die specifiek gericht zijn op het werken bij Defensie, zodat een opleiding perfect te combineren is met jouw functie, zelfs als je op uitzending of oefening gaat.

Service op maat: FlexibelStuderen® 

Met ons onderwijsconcept FlexibelStuderen® is het volgen van een studie voor iedereen toegankelijk. Wij bieden extra services op maat die specifiek gericht zijn op het werken bij Defensie:

Kan ik studeren als ik op een vliegbasis in het binnen- of buitenland werkzaam ben?

NTI Zakelijk staat voor ‘op maat’ ondersteuning en begeleiding tijdens het studieproces. Je kiest zelf waar en wanneer je studeert. Je maakt gebruik van moderne studiefaciliteiten waardoor een opleiding perfect te combineren is met jouw functie. Je studeert in een online leeromgeving waarin je contact houdt met je docenten en medestudenten. Er zijn onder andere interactieve oefenopgaven, online webinars en kennisclips. Met behulp van uitstekende vakliteratuur, begeleiding van topdocenten en praktijkbijeenkomsten op locatie word je optimaal voorbereid op de examens.

Hoe volg ik praktijkbijeenkomsten als ik in het buitenland ben?

Sommige opleidingen van NTI Zakelijk hebben een beperkt aantal praktijkbijeenkomsten. Bij NTI Zakelijk kun je deze bijeenkomsten flexibel door het jaar heen inplannen, zodat deze goed te combineren zijn met uitzendingen en oefeningen.

Kan ik examen doen als ik op een marineschip of op Schiphol Airport werk?

Digitale examens worden afgenomen in de testcenters van Lamark, verspreid over heel Nederland. Dus ook in Den Helder of Amsterdam, er is zelfs een vestiging op Curaçao. Je kiest zelf de locatie die voor jou op dat moment het prettigst is. Ben je op uitzending of oefening dan kun je ook examen doen op je Defensie-eenheid in binnen- en buitenland. Voor meer informatie kun je terecht bij je loopbaanbegeleider bij Defensie of bij NTI Zakelijk (088 -1 630 600).

Kan ik gedurende een missie tijdelijk met een opleiding stoppen?

NTI Zakelijk biedt speciaal voor medewerkers van Defensie de mogelijkheid om vanaf het moment van uitzending de opleiding tijdelijk te stoppen, waarbij het recht op resterende studietijd behouden blijft, zonder additionele kosten.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel 088 1630 600.

landingspagina defensieZo werkt het

  1. Vind jouw opleiding via het menu of de zoekfunctie op deze website. Of bekijk hieronder een greep uit het aanbod.
  2. Bel indien gewenst voor een persoonlijk studieadviesgesprek met je loopbaanbegeleider bij Defensie.
  3. Schrijf je op deze pagina in voor jouw opleiding of cursus.
  4. Als medewerker bij Defensie ontvang je dan een speciale korting van minimaal 15% op het lesgeld! Betaal je ineens dan ontvang je nog eens 5% extra korting. Indien NTI een tijdelijke actiekorting heeft die hoger is dan 15%, dan wordt het hogere kortingspercentage toegepast.

Je ontvangt de speciale korting alleen als je je via onderstaande inschrijfbuttons inschrijft. De korting wordt achteraf verrekend.

Studiegids ontvangen?

Wil je meer weten over onze opleidingen en wat NTI Zakelijk voor jou kan betekenen? Vraag dan de Defensie Studiegids aan en kom alles te weten over ons opleidingsaanbod.

Vraag de gratis Defensie Studiegids aan

Een greep uit ons aanbod

Masters uitgelicht

» Alle Masters, Master- en MBA-programma's

HBO-opleidingen uitgelicht

» Alle HBO Bachelors, Associate degrees, HBO-programma's en Post HBO-opleidingen

MBO-opleidingen uitgelicht

» Alle korte en volledige MBO-opleidingen, MBO Basisopleidingen, Brancheopleidingen en losse MBO-modules

Beroepsopleidingen uitgelicht

» Alle beroepsopleidingen 

Cursussen uitgelicht

» Alle cursussen

Talen uitgelicht

» Alle talen

landingspagina defensie2

Studiegids ontvangen?

Wil je meer weten over onze opleidingen en wat NTI Zakelijk voor jou kan betekenen? Vraag dan de Defensie Studiegids aan en kom alles te weten over ons opleidingsaanbod.

Vraag de gratis Defensie Studiegids aan

AALO opleidingen: de nr. 1 sportopleider

aalo defensie zakelijk

Het is ook mogelijk om via onze partner AALO een opleiding te volgen. AALO is de specialist in opleidingen binnen de fitness-, body & mind en health-branche. Heb je interesse in een AALO opleiding, neem dan even contact op met een AALO studieadviseur.

» Alle sportopleidingen