Omschrijving

Studiegids ontvangen

Je ontvangt de gids binnen enkele minuten in je mailbox.

Vul postcode en huisnummer in

Er zijn geen straat en plaatsnaam gevonden voor deze postcode. Je kunt je straat en plaatsnaam handmatig aanpassen.

Om je te helpen bij jouw studiekeuze kunnen wij je via e-mail of telefoon benaderen. Door dit formulier te verzenden geef je hier toestemming voor, je toestemming kun je ieder moment weer intrekken. Bekijk ook gerust onze privacyverklaring.

Verbeter je kennis van de Duitse taal

Communiceer je in je dagelijkse werk regelmatig met Duitse relaties? Dan is kennis van de Duitse taal onmisbaar voor je! Ook wanneer je in het buitenland gaat werken biedt deze opleiding uitkomst voor je! Duitsland is niet alleen ons buurland, maar vaak bevinden zich ook belangrijke relaties bij onze oosterburen. Een opleiding Zakelijke communicatie Duits is dan een must. De opleiding is op MBO niveau 2. Je gaat aan de slag met de vaardigheden luisteren, lezen, spreken en schrijven. Wanneer je deze vaardigheden beheerst, ben je uitstekend in staat om jezelf te redden in het Duits.

Inhoud

Wat leer ik tijdens de opleiding Zakelijke communicatie Duits?

Met deze opleiding kun jij je redden in het Duits in de meest uiteenlopende situaties. Je luistert, leest, spreekt en schrijft op professioneel niveau. Alles wat nodig is om met je zakenrelaties te communiceren. Je verbetert je grammatica en vergroot je woordenschat en cultureel besef. Hierdoor weet jij je in te leven in je zakenrelaties.

Studieprogramma

In de opleiding Zakelijke communicatie Duits is er aandacht voor de volgende onderwerpen:

  • Voeren van een (zakelijk) telefoongesprek
  • Opstellen van een zakelijke brief
  • Maken van afspraken
  • Opstellen van een offerte
  • Ontvangen van buitenlandse relaties
  • Grammatica
  • Cultuur

Online leeromgeving en MemoTrainer om de stof te oefenen

Bij NTI kun jij studeren op jouw moment, in een online leeromgeving. Hier vind je veel inspiratie, alle geluidsbestanden en diverse MemoTrainers om de stof te oefenen. De MemoTrainer is er ook als app en helpt jou alle nieuwe woorden te leren en herhalen. Een leuke en effectieve manier om de taal onder de knie te krijgen! In de online leeromgeving lever je ook jouw opdrachten in en krijg je feedback. Zo kun je niet alleen schriftelijke opdrachten, maar ook gesproken tekst ter controle naar je docent opsturen. Je krijgt dan feedback op je uitspraak.

Persoonlijke begeleiding

Heb je vragen over bijvoorbeeld het boeken van examens of de planning van je studie? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch of per e-mail.

Lees meer

FlexibelStuderen® doe je bij NTI

Boekenwurmen, nachtbrakers, ochtendmensen, carrièretijgers; iedereen is anders en iedereen studeert anders. Met FlexibelStuderen® van NTI studeer jij op een manier die echt bij jou past. Start met jouw opleiding wanneer je wilt. Bepaal zelf waar en wanneer je studeert in een online leeromgeving en met echte studieboeken. Met veel of weinig begeleiding van je studiecoach, samen met studiegenoten of juist in je eentje. Jij kiest! Ervaar FlexibelStuderen® van NTI en haal dat erkende diploma.

Inclusief lesmateriaal

Bij de opleiding Zakelijke communicatie Duits is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken. In de online leeromgeving vind je alle belangrijke informatie om aan de slag te gaan met jouw studie. Gemakkelijker kan niet!

Toelating

Een vooropleiding is niet noodzakelijk

Om de opleiding Zakelijke communicatie Duits te volgen bij het NTI is een vooropleiding niet noodzakelijk. Wel is het handig wanneer je al enige kennis hebt van de Duitse taal. Alles wat je moet weten is in het lesmateriaal opgenomen. Bij je ervaren docent kun je terecht voor het corrigeren van je huiswerk en aanvullende vragen over de cursus Zakelijke communicatie.

Examen

Officieel MBO-examenonderdeel Zakelijke Communicatie

De opleiding wordt afgesloten met het officiële mbo-examenonderdeel Zakelijke Communicatie. Het examen bestaat uit een mondeling en een schriftelijk deel. Wanneer je het examen met goed resultaat hebt afgelegd, ontvang je dan ook het mbo-certificaat Zakelijke Communicatie.

De examenkosten bedragen € 12,50 per maand op basis van het aanbevolen studietempo.

Studieduur & lesgeld

Profiteer tijdelijk van 50% jubileumkorting en een cadeau naar keuze

Al 75 jaar profiteren onze studenten van betaalbaar, kwalitatief onderwijs en erkende diploma’s. NTI helpt ook jou graag om je dromen en ambities waar te maken. Je ontvangt tijdelijk 50% jubileumkorting én een cadeau naar keuze. Vind je een vergelijkbare opleiding elders goedkoper? NTI betaalt jou het verschil terug. Denk vooruit en schrijf je vandaag in.

Zakelijke communicatie Duits 1515

Studietempo in maanden 6 Maanden *
Uren per week 4
Lesgeld per maand € 87,25
Nu met 50% korting € 43,63
  • De inschrijfkosten zijn € 35,-
  • 5% korting bij betaling ineens
  • * is aanbevolen studietempo

Tijdelijk cadeau naar keuze bij inschrijving

Profiteer nu van een cadeau geheel naar keuze. Je kunt kiezen uit ruim 70 producten of uitjes. Kies jij een Rituals cadeaubon, een leuk tijdschrift of liever kaartjes voor de bioscoop of een pretpark? 

Welkomstcadeau naar keuze bij NTI

Zorg dat je er op tijd bij bent, want op = op. Lees meer over de actie

Korting op software, hardware en meer via Surfspot!

surfspot websiteAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo kun je bijvoorbeeld 80% korting krijgen op Office, tot 50% korting op Photoshop en heb je een virusscanner voor maar €5,-.  Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Ervaringen

Zakelijke communicatie Duits

4 sterren - gebaseerd op 1 ervaringen
Flexibiliteit
Studieprogramma
Niveau
Studiemateriaal

 

Deze cursus is mijn eerste keer. Ik ben pas begonnen dus kan er nog niet heel goed over oordelen. Tot nu toe bevalt de cursus prima!

Bekijk alle ervaringen