Werken bij het AMC en studeren bij het NTI

AMC verkleind

Het NTI verzorgt al vele jaren met succes flexibele opleidingstrajecten voor verschillende ziekenhuizen. Het opleidingsaanbod van het NTI is breed, van (taal)cursussen en beroepsopleidingen tot erkende mbo- en hbo- opleidingen.

Persoonlijk budget AMC-medewerkers

Iedere AMC-medewerker heeft een persoonlijk budget voor scholing en ontwikkeling. Dit is aanvullend op het scholings- en opleidingsbudget van het AMC. AMC wilt de medewerkers op een positieve manier bewust maken van de mogelijkheden om het budget te gebruiken voor duurzame inzetbaarheid. De NTI-opleidingen sluiten hier goed op aan en komen in aanmerking voor het persoonlijk opleidingsbudget. Overleg voor de zekerheid altijd even met de leidinggevende of informeer bij de HR-Servicedesk naar de mogelijkheden en regels om de kosten uit het budget te declareren. 

Top 5 opleidingen voor AMC-medewerkers

1. HBO Bachelor Voeding en diëtetiek
2. Stressmanagement
3. Engels voor gevorderden
4. Hbo-programma Communicatie 
5. Specifieke anatomie, fysiologie, pathologie en orthopedie

Studeren op uw eigen manier

Het bijzondere karakter van de werkzaamheden bij het AMC vereist een flexibele studiemethode. Bij het NTI is het AMC bij het juiste adres. Het NTI hanteert de flexibele studiemethode: Blended Learning. Dit is een combinatie van zelfstudie, persoonlijke begeleiding op afstand en een moderne E-learning omgeving waar informatie kan worden uitgewisseld. Klik hier voor meer informatie over Blended learning. Hierdoor kan een AMC-medewerker een opleiding of cursus volgen die perfect past bij een drukke baan. 

Erkende opleidingen

Alle mbo- en hbo-opleidingen van het NTI zijn erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Daarnaast geldt voor bachelor- en masteropleidingen de NVAO-accreditatie. De NVAO beoordeelt als onafhankelijke organisatie alle opleidingen op inhoud en kwaliteit. Hierdoor bent u verzekerd van waardevolle en erkende diploma’s. 

Voordelig all-inclusive concept

Het NTI werkt met een gunstig all-inclusive concept. Dit houdt in dat alle mbo- en hbo-bacheloropleidingen maximale flexibiliteit voor jou bevatten. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor vakliteratuur, diplomering en bijvoorbeeld reprorecht. Je weet dus voor je start waar je aan toe bent. Daarnaast kun je je studie kosteloos verlengen. Zo blijf je profiteren van de beste begeleiding van topdocenten.